Contact & Boekingsinformatie
Ingelise de Jongste
+31(0)6 - 13 03 76 76
e-mail

sr vd li

Interne audit training

Tijdens de training interne audit krijgen deelnemers niet alleen veel informatie over de norm en het proces rondom de interne audit, ze oefenen ook.

Vaststellen dat aan de (accreditatie) eisen en de eigen procedures wordt voldaan, hoe de mogelijkheden tot verbetering van het kwaliteitssysteem te identificeren, staat binnen het proces van de interne audit centraal. Daarbij is ook communicatie essentieel.

Niet iedereen beschikt vanzelfsprekend over alle vereiste auditorvaardigheden (zie bijvoorbeeld ISO 19011), maar vaardigheden kun je leren. Daarom is er in deze cursus ook veel aandacht voor communicatieve vaardigheden. Rollenspellen met elkaar en het oefenen van auditgesprekken met een actrice. LabQ Academy is gespecialiseerd in ISO normen en audit training. Peter Kootstra, eigenaar van LabQ, en ik werken al jaren samen bij deze cursussen.

De combinatie van theorie over ISO normen, accreditatie, interne audits en communicatie met veel oefenen, zorgt altijd voor een dynamische cursus, waar niet alleen veel geleerd wordt, maar feedback aan het einde altijd is: "dit was leuk! Ik dacht, het wordt vast droog, maar het vloog voorbij."

Meer over de cursus interne audit

LabQAcademy

Training met veel afstand in een grote zaal, LabQAcademy cursus in coronatijd...

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w