Contact & Boekingsinformatie
Ingelise de Jongste
+31(0)6 - 13 03 76 76
e-mail

sr vd li

Online: verZoom de training!

In maart werden trainingen accuut gecancelled. Maar - mijn interesse in en ervaring met techniek en internet maakte dat ik onmiddellijk in nieuwe mogelijkheden dook. Zo schreef ik een veelgelezen artikel over online tools zoals Zoom op LinkedIn Zoom & Zo: privacy issues & tips. Mijn bevindingen nam ik uiteraard zelf ook mee.

zoom training

Ik zette trainingen die ik al gaf om in online versies, zoals de Presentatie training voor TSM Business School, werkte met diverse opdrachtgevers aan het verzoomen van bestaande trainingen, brainstormde met bv Salsaparilla over de mogelijkheden die online tools bieden voor Serious Games en creëerde nieuwe soorten trainingen.

hybrideOok de eerste hybride trainingen heb ik achter de rug, waarbij een deel van de deelnemers live aanwezig is en diegenen die in quarantaine zitten, doen op afstand mee.

Ook werkte ik initiatieven uit waar ik al langer mee bezig was en die ineens uitstekend bleken te passen bij thuiswerken, geen reistijd en even tussendoor 1-op1 oefenen.

Inmiddels doe ik het merendeel van mijn acteerwerk online. Dus toen de recente lockdown inging en mijn irl trainingen grotendeels gecanceled of verplaatst werden naar ergens in de post-corona toekomst, kon ik gewoon door - met alle opdrachten die ik al meer dan een half jaar online doe.

Nog niet geprobeerd en wel benieuwd naar online communicatie trainen? Aarzel niet en neem contact met me op!

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin