Contact & Boekingsinformatie
Ingelise de Jongste
+31(0)6 - 13 03 76 76
e-mail

sr vd li

Trainingsacteren - Achtergrond

Veelzijdig

Ingelise de Jongste is een veelzijdige dame. Ze volgde een theateropleiding in de VS en studeerde aan de UvA af in moderne geschiedenis met een specialisatie in vrouwen en politiek. Ook bracht ze een jaar door in zuid frankrijk aan de universiteit van Aix-Marseille.

Ze werkte voor verschillende organisaties en bedrijven, alwaar ze situaties die in rollenspellen aan de orde kunnen komen in de praktijk zag. Zo organiseerde ze debatten en werkte ze als redacteur en regisseur voor radio alvorens zich weer toe te leggen op acteren en zich verder te specialiseren in trainingsacteren.

Met partner zette ze reclame ontwerp- en adviesbureau DG Graphic Design op, zodat ze ook uit eigen ervaring weet wat het betekent om een bedrijf te runnen. Ze combineert deze twee creatieve carrières.

Acteren in...

Ze speelt in educatieve, corporate en onafhankelijk geproduceerde films, ze heeft theaterrollen vervuld in uiteenlopende stukken in zowel de VS als Nederland en ze geeft dramales op lagere scholen. Ingelise is ook beschikbaar als voice-over.

In trainingsacteren komt al haar ervaring bijeen en ze kan zowel haar kennis als passie kwijt in dit werk.

Als professionele en ervaren trainingsactrice is Ingelise werkzaam voor zowel trainingsbureaus en freelance met individuele trainers.